In het Dierenziekenhuis in Gorinchem is van vrijdagavond tot maandagochtend de beschikking over 24 uurs intensieve zorg voor opnamepatiënten. Gedurende het gehele weekend is er een assistente aanwezig voor de verzorging van opnamepatiënten en de ondersteuning van de dienstdoende dierenartsen. Wij hebben de beschikking over onder andere uitgebreide mogelijkheden voor opname, vloeistoftherapie (infuus), correcties van onder andere het kalium en glucose gehalte in het bloed en de mogelijkheid tot opname in een zuurstofkooi voor katten en kleine honden. Het Dierenziekenhuis is voorzien van uitgebreide mogelijkheden voor verdere diagnostiek, waaronder echografie, röntgen en bloedonderzoek. Onze weekendassistentes zijn getraind om de opnamepatiënten zorgvuldig te monitoren. Zodoende is uw huisdier verzekerd van de zorg die hij of zij nodig heeft.

De intensieve zorg in het weekend is een samenwerking tussen de Dierenzorggroep en ouderejaars studenten Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden of kosten van weekendopname en verzorging in Dierenziekenhuis Gorinchem of het doorsturen van patiënten voor weekendopname? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dierenziekenhuis Gorinchem!

Design by Valleiweb