Tandheelkunde

Bij vrijwel alle Dierenzorggroep Dierenklinieken kunt u terecht voor tandheelkundige ingrepen voor honden, katten en konijnen. Een aantal van onze dierenartsen legt zich echter specifiek toe op de tandheelkunde van gezelschapsdieren. Hieronder vindt u alle dierenartsen met tandheelkundige vaardigheden en de klinieken waar zij werken.

 

 

 

 
Marjolein Zijp verzorgt op donderdag tandheelkundige ingrepen in Dierenartsencentrum Rotterdam.
 
Ilonka van Stiphout verzorgt tandheelkundige ingrepen in Dierenkliniek Rotterdam Zuid. Deze kliniek heeft de beschikking over dentale digitale röntgenapparatuur.
 
Babs Dijk verzorgt op maandag, woensdag en donderdag tandheelkundige ingrepen in Dierenkliniek Vianen.
 
Vivian van Essen verzorgt op vrijdag tandheelkundige ingrepen in Dierenkliniek Louwersplein in Hendrik Ido Ambacht. Op maandag en bij drukte ook op donderdag verricht zij tandheelkundige ingrepen in het Dierenziekenhuis Gorinchem. Deze laatste kliniek heeft de beschikking over dentale digitale röntgenapparatuur.
 
Sabine van Dijk verzorgt tandheelkundige ingrepen in Dierenkliniek Vianen en Nieuwegein. Sabine van Dijk is op dit moment met zwangerschapsverlof.
 
Eveline Groeneveld verzorgt de tandheelkundige ingrepen in Dierenkliniek Wulven in Houten. Deze kliniek heeft de beschikking over dentale digitale röntgenapparatuur.
 
Wilt u meer weten of de mogelijkheden of kosten van tandheelkundige ingrepen bij deze dierenklinieken of het doorsturen van patiënten naar één van onze klinieken? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Design by Valleiweb